Bedrijfsfitness in Zuidlaren bij Dave Jonkers Gym

Sportcentrum Dave Jonkers Gym is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, BenVitaal, Intenz en BedrijfsFitnessOnline.

 

Meld je bedrijf aan voor bedrijfsfitness bij Dave Jonkers in Zuidlaren!

Bedrijfsfitness Nederland

Sportcentrum Dave Jonkers Gym is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden de schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt.

Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitness abonnement gemiddeld 50% goedkoper. Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Ga dan naar de website van Bedrijfsfitness Nederland voor meer informatie:

BenVitaal

BenVitaal is een club van mensen die het leuk vindt en zich ten doel heeft gesteld om andere mensen en/of groepen te ondersteunen/helpen bij het verbeteren van hun vitaliteit/leefstijl.

Of zoals ze zelf zeggen:

” Je vitaal voelen, dat gunnen we iedereen. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bewust maken van het belang van een goede gezondheid en leefstijl. Zie je dat in? Dan ben je bereid om zelf de regie hierover te nemen. Door mensen intrinsiek te motiveren om actief te werken aan een gezonde leefstijl, helpen we mensen gelukkiger te voelen en beter te functioneren: ‘benVitaal’.” 

Lees meer informatie op de wensite van BenVitaal.

 

Kom bedrijfsfitness doen bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie ontvangen over bedrijfsfitness bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren? Stuur ons een bericht of mail direct naar info@davejonkersgym.nl. Of bel ons op +31 50 4090 347 of op +31 6 2061 8278.

Open chat
💬 Hulp nodig?