bedrijfsfitness Nederland

Sportcentrum Dave Jonkers Gym is aangesloten bij Bedrijsfitness Nederland, BenVitaal, Intenz en BedrijfsFitnessOnline.

Bedrijfsfitness Nederland

Sportcentrum Dave Jonkers Gym is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden de schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitness abonnement gemiddeld 50% goedkoper. Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Ga dan naar de website van bedrijfsfitness voor meer informatie:

https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl/

BedrijfsfitnessOnline

Sporten. Extreem goed voor je. Nog veel leuker als het je niet al te veel geld kost. BedrijfsFitnessOnline maakt sporten voor iedereen voordelig. Standaard krijg je van ons een korting op de particuliere tarieven.

Ga voor meer informatie naar de website van BedrijfsFitnessOnline:

https://bedrijfsfitnessonline.nl/nl/

BenVitaal

benVitaal is een club van mensen die het leuk vindt en zich ten doel heeft gesteld om andere mensen en/of groepen te ondersteunen/helpen bij het verbeteren van hun vitaliteit/leefstijl.

Ga voor meer informatie naar de website van benVitaal:

https://www.benvitaal.nl/

High Five Fitness

Voorheen bekend als Intenz Gezondheidsplan. Het High Five Fitness Network biedt niet alleen werkgevers mogelijkeden, maar ook de werknemers. Medewerkers krijgen de kans om te gaan bewegen bij een van de vele fitnesscentra bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting.

Chat openen
Hoi, waarmee kunnen we je helpen?