BEDRIJFSFITNESS

Sportcentrum Dave Jonkers Gym is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, benVitaal, Intenz en Bedrijfsfitness Online.

Bedrijfsfitness Nederland

Sportcentrum Dave Jonkers Gym is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper. Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Klik  dan hier voor de site van Bedrijfsfitness Nederland voor meer informatie, of neem direct contact op via de onderstaande gegevens of via je werkgever.

Bedrijfsfitness Nederland
Postbus 842
8440 AV Heerenveen
T: 0513 633111
F: 0513 636050
E: info@bfnl.nl
www.bedrijfsfitnessnederland.nl

benVitaal

benVitaal is een club van mensen die het leuk vindt en zich ten doel heeft gesteld om andere mensen en/of groepen te ondersteunen/helpen bij het verbeteren van hun vitaliteit/leefstijl.

benVitaal
Australielaan 51
6199 AA Maastricht-Airport
T:+31 (0)43 306 8066
E: info@benvitaal.nl
www.benvitaal.nl

High Five Fitness

Voorheen bekend als Intenz Gezondheidsplan. Het High Five Fitness Network biedt niet alleen werkgevers mogelijkheden, maar ook de werknemers. Medewerkers krijgen de kans om te gaan bewegen bij een van de vele fitnesscentra bij hen in de buurt, met een aanzienlijke korting. Werkgevers krijgen gezondere werknemers die op zijn beurt zorgen voor minder verzuim en onkosten.

https://www.highfive.fit/nl/bedrijfsfitness

BedrijfsFitnessOnline

Sporten. Extreem goed voor je. Nog veel leuker als het je niet te veel geld kost. BedrijfsFitnessOnline maakt sporten voor iedereen voordelig. Standaard krijg je van ons een korting op de particuliere tarieven.

https://bedrijfsfitnessonline.nl