Ervaringen met Dave Jonkers Gym

“Hoi, mijn naam is Nick. Ik sport nu al enige tijd bij Dave Jonkers Gym met veel plezier!

Wat ik ervaar bij Dave Jonkers Gym is optimale begeleiding en een gezellige sfeer. Als je ergens moeite mee hebt weten zij precies wat je nodig hebt, er is namelijk veel kennis aanwezig. Dit is voor mij erg belangrijk. Zo kun je namelijk optimaal naar je doelen toewerken.

Is je doel een mooie strandkast worden of wil je jezelf goed voelen: Dave Jonkers Gym is voor iedereen, jong en oud, topsporter en recreant”

Nick

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: Gasselte

“Hoi! Mijn naam is Michelle en ik ben 21 jaar oud. Ik sport nu 5 jaar bij Dave Jonkers Gym en dat doe ik ongeveer 4-5 keer per week.

Ik vind vooral krachttraining erg leuk, maar doe ook af en toe een lesje kick&fit mee. Wat mij zo aanspreekt in deze sportschool en wat deze sportschool anders maakt dan andere vind ik de gezelligheid en de persoonlijke betrokkenheid.

Ik leer nog elke dag nieuwe technieken en hierdoor merk ik zichtbaar resultaat!”

Michelle

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: Zuidlaren

”Ik ben Henk , inmiddels 25 kilo lichter dit dankzij de perfecte begeleiding van djg.

Eind oktober vorig jaar kreeg ik van de huisarts te horen dat medicijnengebruik met mijn diabetes niet meer afdoende was en ik moest gaan spuiten OF nu toch echt drastisch mijn levensstijl moest gaan
veranderen, al jaren deed ik pogingen met diëten en telkens ging dit maar even goed.

Mijn vrouw kwam met het voorstel samen te gaan sporten bij een sportschool, mijn reactie .. “nog niet misschien!” Mijn definitie van een sportschool was een stelletje opgeblazen patsvlekken voor een spiegel en daar ging ik dus ECHT niet tussen staan. Mijn vrouw is toch het internet af gaan zoeken en door het lezen van recensies viel djg zeer positief op, ze wist me te over te halen om te gaan kijken, we werden meteen enthousiast begroet door Hetty en binnen 10 seconden waren we overtuigd, hier gingen wij ons wel thuis voelen en niets is minder waar, nu, een half jaar later, ben ik 25 kilo lichter, gebruik ik geen medicijnen meer en ben ik van mijn diabetes af. De dokter belde me zelfs om me te feliciteren met het behaalde resultaat! Deze heb ik te danken aan djg! de begeleiding, de kunde, de gezelligheid maakt dat je iedere dag zonder enige tegenzin richting sportschool gaat.

Nogmaals een dikke dank jullie wel aan iedereen die heeft bij gedragen aan mijn nu fitte goddelijke lichaam.”

Henk

Leeftijd: 54 jaar

Woonplaats: Eext

”Er is aan mij gevraagd of ik mijn verhaal en mijn ervaring wilde vertellen: Waarom koos ik voor een sportschool? Begin van het nieuwe jaar 2022 stelde ik mijzelf de vraag: “Wat wil ik in 2022?”. Na 2 jaar corona lockdowns achter de rug was het voor mij tijd om doelen in mijn leven te stellen. Maarja, wat ga je dan doen? Gelukkig had ik een redelijk sportief verleden en was mijn keuze om mij aan te melden bij een sportschool.

Wat ik zocht was geen ‘mega sportschool’ maar een gemoedelijke en knusse zonder poespas. Deze sportschool vond ik in het dorp, namelijk; Dave Jonkers Gym.

In januari heb ik mij aangemeld voor een proefles en die dag werd ik begeleid door Yuri die later mijn trainer zou worden. Na een paar apparaten te hebben afgebeuld en mijzelf ook wist ik dat dit was wat ik
wilde.

Als je naar een sportschool gaat vraagt dit ook wel discipline. Discipline van niet na een paar weken al opgeven. Ik heb mij persoonlijk doelen opgelegd die ik graag wil halen dit jaar. 1 van mijn eerste doelen was om weer fit te worden. Dit is mij na 4 maanden al aardig gelukt. Ook konden er bij mij wel wat kilootjes af en ook dit doel is behaald. Mijn derde doel was om eind mei 2022 een berg te beklimmen op mijn racefiets. Óók dit is gelukt.

Het is fijn als je de doelen die je voor ogen hebt ook kunt verwezenlijken; ik wil dan ook mijn trainer Yuri bedanken. Yuri heeft mij prima begeleid en getemd in het begin en ook nu nog. Ondertussen heb ik alweer nieuwe doelen gesteld. Ik hoop dat mijn lichaam meewerkt om ook deze doelen te behalen.

Verder wil ik met mijn verhaal andere sporters of nieuwe sporters die nog twijfelen om naar de sportschool te gaan, aanmoedigen en blijf vooral gezond en luister goed naar je lichaam.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van Nick, Michelle en Henk? Kom dan gerust eens langs om het zelf te ervaren. Tot snel!

Proefles aanvragen

Kom langs en ontdek of Dave Jonkers Gym bij je past door gebruik te maken van een gratis proefles

– Deze actie is eenmalig te gebruiken en alleen voor mensen die nog niet eerder lid zijn geweest

Chat openen
Hoi, waarmee kunnen we je helpen?