Ervaringen met Dave Jonkers Gym

“Hoi! Mijn naam is Michelle en ik ben 21 jaar oud. Ik sport nu 5 jaar bij Dave Jonkers Gym en dat doe ik ongeveer 4-5 keer per week.

Ik vind vooral krachttraining erg leuk, maar doe ook af en toe een lesje kick&fit mee. Wat mij zo aanspreekt in deze sportschool en wat deze sportschool anders maakt dan andere vind ik de gezelligheid en de persoonlijke betrokkenheid.

Ik leer nog elke dag nieuwe technieken en hierdoor merk ik zichtbaar resultaat!”

Michelle

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: Zuidlaren

”Ik ben Henk , inmiddels 25 kilo lichter dit dankzij de perfecte begeleiding van djg.

Eind oktober vorig jaar kreeg ik van de huisarts te horen dat medicijnengebruik met mijn diabetes niet meer afdoende was en ik moest gaan spuiten OF nu toch echt drastisch mijn levensstijl moest gaan
veranderen, al jaren deed ik pogingen met diëten en telkens ging dit maar even goed.

Mijn vrouw kwam met het voorstel samen te gaan sporten bij een sportschool, mijn reactie .. “nog niet misschien!” Mijn definitie van een sportschool was een stelletje opgeblazen patsvlekken voor een spiegel en daar ging ik dus ECHT niet tussen staan. Mijn vrouw is toch het internet af gaan zoeken en door het lezen van recensies viel djg zeer positief op, ze wist me te over te halen om te gaan kijken, we werden meteen enthousiast begroet door Hetty en binnen 10 seconden waren we overtuigd, hier gingen wij ons wel thuis voelen en niets is minder waar, nu, een half jaar later, ben ik 25 kilo lichter, gebruik ik geen medicijnen meer en ben ik van mijn diabetes af. De dokter belde me zelfs om me te feliciteren met het behaalde resultaat! Deze heb ik te danken aan djg! de begeleiding, de kunde, de gezelligheid maakt dat je iedere dag zonder enige tegenzin richting sportschool gaat.

Nogmaals een dikke dank jullie wel aan iedereen die heeft bij gedragen aan mijn nu fitte goddelijke lichaam.”

Henk

Leeftijd: 54 jaar

Woonplaats: Eext

“Hoi, mijn naam is Nick. Ik sport nu al enige tijd bij Dave Jonkers Gym met veel plezier!

Wat ik ervaar bij Dave Jonkers Gym is optimale begeleiding en een gezellige sfeer. Als je ergens moeite mee hebt weten zij precies wat je nodig hebt, er is namelijk veel kennis aanwezig. Dit is voor mij erg belangrijk. Zo kun je namelijk optimaal naar je doelen toewerken.

Is je doel een mooie strandkast worden of wil je jezelf goed voelen: Dave Jonkers Gym is voor iedereen, jong en oud, topsporter en recreant”

Nick

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: Gasselte

”Er is aan mij gevraagd of ik mijn verhaal en mijn ervaring wilde vertellen: Waarom koos ik voor een sportschool? Begin van het nieuwe jaar 2022 stelde ik mijzelf de vraag: “Wat wil ik in 2022?”. Na 2 jaar corona lockdowns achter de rug was het voor mij tijd om doelen in mijn leven te stellen. Maarja, wat ga je dan doen? Gelukkig had ik een redelijk sportief verleden en was mijn keuze om mij aan te melden bij een sportschool.

Wat ik zocht was geen ‘mega sportschool’ maar een gemoedelijke en knusse zonder poespas. Deze sportschool vond ik in het dorp, namelijk; Dave Jonkers Gym.

In januari heb ik mij aangemeld voor een proefles en die dag werd ik begeleid door Yuri die later mijn trainer zou worden. Na een paar apparaten te hebben afgebeuld en mijzelf ook wist ik dat dit was wat ik
wilde.

Als je naar een sportschool gaat vraagt dit ook wel discipline. Discipline van niet na een paar weken al opgeven. Ik heb mij persoonlijk doelen opgelegd die ik graag wil halen dit jaar. 1 van mijn eerste doelen was om weer fit te worden. Dit is mij na 4 maanden al aardig gelukt. Ook konden er bij mij wel wat kilootjes af en ook dit doel is behaald. Mijn derde doel was om eind mei 2022 een berg te beklimmen op mijn racefiets. Óók dit is gelukt.

Het is fijn als je de doelen die je voor ogen hebt ook kunt verwezenlijken; ik wil dan ook mijn trainer Yuri bedanken. Yuri heeft mij prima begeleid en getemd in het begin en ook nu nog. Ondertussen heb ik alweer nieuwe doelen gesteld. Ik hoop dat mijn lichaam meewerkt om ook deze doelen te behalen.

Verder wil ik met mijn verhaal andere sporters of nieuwe sporters die nog twijfelen om naar de sportschool te gaan, aanmoedigen en blijf vooral gezond en luister goed naar je lichaam.

“Ik was 56 jaar oud en besefte dat mijn lichaam er niet jonger op wordt. Toen besloot ik Dave Jonkers Gym binnen te lopen en een abonnement te nemen. Een abonnement waar ik alles mee kan doen.

Ik heb hier geen moment spijt van gehad!

Als mijn werkrooster het toelaat doe ik kick & fit en dit vul ik aan met fitness, wat ik op elk moment kan doen dat mij uitkomt.

Ik train nu zo’n 2.5 jaar bij Dave Jonkers Gym, gemiddeld 3 keer per week en mijn algehele conditie is enorm verbeterd.

Daarnaast is de sfeer bij Dave Jonkers Gym heel gezellig en sociaal, waardoor je er snel thuis voelt. Een soort “clubhuis” …”

Janek

Leeftijd: 59 jaar

Woonplaats: Zuidlaren

“Ik sport 4 tot 6 keer per week. Voornamelijk doe ik krachttraining; gewoon omdat ik het echt leuk vind! Een specifiek doel heb ik niet maar ik vind het gewoon heel belangrijk om naar de sportschool te blijven gaan; elke week weer 💪

Bij Dave Jonkers Gym kan ik lekker ongestoord mijn ding doen. Als ik hulp nodig heb bij iets dan zijn er leuke mensen die me altijd willen helpen!

Kortom; ik zit hier heerlijk op mijn plek. ✅

Sportieve groet, Eva”

Leeftijd: 17

Woonplaats: Oudannerveen

“Mijn kameraad Harry zei tegen mij: “Jij gaat mee naar DJG!”. Zo geschiedde: sinds 1.5 maand train ik 3x per week met veel plezier onder begeleiding van Dave, Arno en Yuri.

Vanaf mijn 17e jaar heb ik veel aan sport gedaan. hardlopen vond ik het leukst, 400-800-1500m in wedstrijdverband, tot mijn 35e jaar, daarna wat minder. Op mijn 55e ben ik langere afstanden gaan lopen, onder andere halve marathons en ook een hele marathon op mijn 61e in Kopenhagen waar ik in mijn leeftijdsgroep 60+ 3e ben geworden in 3 uur 21.

Tot mijn 75e ben ik blijven lopen, toen kwamen er problemen met mijn knieën, geen meniscus maar slijtage. Met medicatie kan ik nog redelijk lopen. Helaas overleed mijn vriend Foppe 3 jaar geleden aan kanker, we waren 43 jaar samen. De eerste jaren na zijn overlijden waren niet leuk, alleen op vakantie was een hele stap. Dat heb ik in januari gedaan.

Een volgende stap was naar de sportschool.

Ik ben ontzettend blij dat Harry mij heeft mee gevraagd naar Dave Jonkers Gym en ik heb het plezier in het sporten weer terug gevonden.

Pittig sporten is mijn motto en daarna een kopje koffie en even napraten. Top!!!

Met sportieve groeten, Roelof”

Leeftijd: 85

Woonplaats: Zuidlaren

“Wat een geweldige gym! Iedere zaterdag om 9:00 uur start ik mijn weekend met een Spinning uurtje, waar we met z’n allen door de geluidsbarrière beuken, met juf Hetty als enthousiaste driver voor de groep. Een fris en krachtig begin van ieder weekend met gezellige mensen.

In april ben ik begonnen met Kickboksen op de dinsdagavond. Heel erg lekkere workout vind ik het, nog genoeg te leren ook!

Ik ben sportscholen gewend in het centrum van Groningen en Amsterdam, maar dat kan absoluut niet tippen aan de gezellige sfeer en sportmentaliteit bij DJG.

Kortom: ik blijf nog even hangen hier 😃

Sportieve groeten, Bas”

Leeftijd: 38

Woonplaats: Midlaren

Geen tijd, geen puf.

In 2016 ben ik vanuit de randstad naar Drenthe verhuisd. De eerste jaren heel druk geweest met het opzetten van een bedrijf. Hoewel ik altijd veel gesport had, schoot dit er na de verhuizing helemaal bij in. In mijn hoofd mistte ik het wel maar nu: geen tijd, geen puf. Een jaar of 2 geleden besloot ik om ”gewoon” weer tijd te maken om te gaan sporten. Maar waar ga je dan heen. De dichtstbijzijnde sportschool vond ik een afknapper. Body pump zat niet in het aanbod en dat was wel een vereiste. Ik ben toen verder gaan kijken naar een kleinere sportschool en kwam zo bij Dave Jonkers terecht.

Ik werd enthousiast ontvangen door Hetty. Dat gaf me gelijk het gevoel hier geen ”nummer” te zijn. Van mijn lidmaatschap heb ik nooit een seconde spijt gehad. Bij Dave Jonkers werken gezellige, enthousiaste maar vooral kundige instructeurs en er is een gevarieerd aanbod. Ben bij powervrouw Hetty weer fanatiek aan het body pumpen en af en toe een body workout en een spinningles. Een jaar geleden begonnen met pilates. Ik dacht dat doe ik even. Dat was dus veel pittiger dan ik had verwacht. Mijn lijf voelde alsof ik nog nooit iets had gedaan. Maar met doorzetten en adem in, adem uit een mooie aanvulling in mijn sportrooster (waarvoor dank lesje)

Had ik net weer van alles op de rit en toen was er corona. Ik ben jullie nog steeds dankbaar voor de online lessen die met zoveel enthousiasme werden gegeven in een voor jullie moeilijke tijd, chapeau! Hierdoor heb ik mijn motivatie om te sporten vast kunnen houden.

En wat ben ik blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Een sportschool voor jong en oud en waar ieder in zijn waarde wordt gelaten. Een fijne gezellige en sociale sfeer. Voor mij is het sporten een feestje en het geeft energie en daar draagt de omgeving een grote steen aan bij.

Ingrid

Leeftijd: 55

Woonplaats: Eext

Nieuwsgierig naar de ervaringen van Nick, Michelle, Henk, Janek en Ingrid? Kom dan gerust eens langs om het zelf te ervaren. Tot snel!

Proefles aanvragen

Kom langs en ontdek of Dave Jonkers Gym bij je past door gebruik te maken van een gratis proefles

– Deze actie is eenmalig te gebruiken en alleen voor mensen die nog niet eerder lid zijn geweest

Chat openen
Hoi, waarmee kunnen we je helpen?