Ervaringen met Dave Jonkers Gym

“Hoi, mijn naam is Nick. Ik sport nu al enige tijd bij Dave Jonkers Gym met veel plezier!

Wat ik ervaar bij Dave Jonkers Gym is optimale begeleiding en een gezellige sfeer. Als je ergens moeite mee hebt weten zij precies wat je nodig hebt, er is namelijk veel kennis aanwezig. Dit is voor mij erg belangrijk. Zo kun je namelijk optimaal naar je doelen toewerken.

Is je doel een mooie strandkast worden of wil je jezelf goed voelen: Dave Jonkers Gym is voor iedereen, jong en oud, topsporter en recreant”

Nick

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: Gasselte

“Hoi! Mijn naam is Michelle en ik ben 21 jaar oud. Ik sport nu 5 jaar bij Dave Jonkers Gym en dat doe ik ongeveer 4-5 keer per week.

Ik vind vooral krachttraining erg leuk, maar doe ook af en toe een lesje kick&fit mee. Wat mij zo aanspreekt in deze sportschool en wat deze sportschool anders maakt dan andere vind ik de gezelligheid en de persoonlijke betrokkenheid.

Ik leer nog elke dag nieuwe technieken en hierdoor merk ik zichtbaar resultaat!”

Michelle

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: Zuidlaren

”Ik ben Henk , inmiddels 25 kilo lichter dit dankzij de perfecte begeleiding van djg.

Eind oktober vorig jaar kreeg ik van de huisarts te horen dat medicijnengebruik met mijn diabetes niet meer afdoende was en ik moest gaan spuiten OF nu toch echt drastisch mijn levensstijl moest gaan
veranderen, al jaren deed ik pogingen met diëten en telkens ging dit maar even goed.

Mijn vrouw kwam met het voorstel samen te gaan sporten bij een sportschool, mijn reactie .. “nog niet misschien!” Mijn definitie van een sportschool was een stelletje opgeblazen patsvlekken voor een spiegel en daar ging ik dus ECHT niet tussen staan. Mijn vrouw is toch het internet af gaan zoeken en door het lezen van recensies viel djg zeer positief op, ze wist me te over te halen om te gaan kijken, we werden meteen enthousiast begroet door Hetty en binnen 10 seconden waren we overtuigd, hier gingen wij ons wel thuis voelen en niets is minder waar, nu, een half jaar later, ben ik 25 kilo lichter, gebruik ik geen medicijnen meer en ben ik van mijn diabetes af. De dokter belde me zelfs om me te feliciteren met het behaalde resultaat! Deze heb ik te danken aan djg! de begeleiding, de kunde, de gezelligheid maakt dat je iedere dag zonder enige tegenzin richting sportschool gaat.

Nogmaals een dikke dank jullie wel aan iedereen die heeft bij gedragen aan mijn nu fitte goddelijke lichaam.”

Henk

Leeftijd: 54 jaar

Woonplaats: Eext

Nieuwsgierig naar de ervaringen van Nick, Michelle en Henk? Kom dan gerust eens langs om het zelf te ervaren. Tot snel!

Proefles aanvragen

Kom langs en ontdek of Dave Jonkers Gym bij je past door gebruik te maken van een gratis proefles

– Deze actie is eenmalig te gebruiken en alleen voor mensen die nog niet eerder lid zijn geweest

Chat openen
Hoi, waarmee kunnen we je helpen?