Beste leden,

We zijn vanaf 1 juli gestart met met de lessen in ons sportcentrum die vanaf half maart gesloten is geweest vanwege de richtlijnen van het RIVM door de Corona uitbraak.

In 3,5 maand hebben wij met jullie onvoorwaardelijke steun de gym draaiende weten te houden, waarvoor nogmaals onze dank!

Dit betekent ook dat de kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen weer gebruikt mogen worden met de voorgeschreven 1.5 meter afstand.

We zullen in de zomermaanden naast de lessen binnen ook een aantal buiten trainingen blijven verzorgen.

Uiteraard is het ook mogelijk om, afhankelijk van het weer en wensen van de groep door te gaan met de buitenlessen,

Voor groepslessen geldt: Ofwel telefonisch reserveren (kan tot een half uur voor aanvang van de groepsles), ofwel zonder reserveren en er op gokken dat er nog een plaats vrij is. Binnen handhaven we voor een groepsles 12-14 sporters, voor buiten is er geen maximum.

Sporters die gebruik maken van de fitnesszaal hoeven niet reserveren, maar indien het maximum aantal van 18 bereikt is, dient men te wachten op een vrijkomende plaats.

Over het algemeen waren de daluren in het verleden van 11.00-17.00 uur dus voor hen die de tijd hebben om in dit tijdsvak te trainen, raden we aan om dan gebruik te maken van de fitnesszaal.

Wel belangrijk om te weten;

· We vragen een ieder bij aankomst zijn/haar naam op een registratieformulier in te vullen.

· Kleedkamers kunnen gebruikt worden maar bij voorkeur niet. De ruimte is beperkt.

· Desinfecteren, eigen handdoek, eigen bidon, afstand, etc.. zijn zaken die men onderhand als logisch ervaart, dus gaan we ervan uit dat dit ook in het sportcentrum gehandhaafd wordt.

Het hele protocol is natuurlijk veel uitgebreider, maar bovenstaand is de leidraad en onze instructeurs zullen alles in goede banen leiden.

We zijn natuurlijk flexibel maar er zijn vanuit de overheid regels opgelegd en om problemen te voorkomen vragen we een ieder deze na te leven.

Vragen/reserveren/verdere info?

Dave Jonkers Gym 050-4090347