Ondersteuning sport en culturele activiteiten

De gemeente Tynaarlo vindt het belangrijk dat al zijn inwoners mee kunnen doen aan sport- en culturele activiteiten. Heb je hier geen geld voor?

Dan kom je misschien voor een bijdrage uit het jeugdsportfonds, jeugdcultuurfonds (4-17 jaar) of de meedoenregeling (vanaf 18 jaar) in aanmerking.

Lees op deze pagina van de gemeente Tynaarlo over meer informatie rondom de verschillende regelingen.

We hebben binnen ons sportcentrum al vele sporten die gebruik hebben gemaakt van deze regeling die vrij simpel is aan te vragen. Desnoods helpen we je hier mee.

Twijfel niet en informeer naar de mogelijkheden!

Jeugdkickboxen bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren is leuk, motiverend en altijd een leuke tijd

Meedoenregeling 18+

Ben je geïnteresseerd in deelname aan groepslessen, vechtsport of fitness bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren, maar heb je niet voldoende financiële middelen?

Misschien kun je in aanmerking komen voor ondersteuning van de Gemeente Tynaarlo via de Meedoenregeling 18+.

Deze regeling is specifiek bedoeld om inwoners van 18 jaar en ouder met beperkte financiële middelen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan diverse activiteiten, waaronder sporten bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren.

Wat houdt de regeling in?

De gemeente kan een financiële bijdrage leveren van maximaal € 350,00 per jaar voor jouw deelname aan een vereniging of organisatie. Deze bijdrage is bedoeld voor deelname aan één cursus of lidmaatschap per kalenderjaar, van 1 januari tot 31 december. Dit geldt voor activiteiten met een sportief, sociaal en/of cultureel karakter. Met deze ondersteuning kun je dus bijvoorbeeld lid worden van Dave Jonkers Gym in Zuidlaren en deelnemen aan groepslessen, vechtsport of fitness.

Meer weten?

Bezoek deze pagina van de Gemeente Tynaarlo voor meer informatie over de meedoenregeling 18+.

Meedoenregeling schoolgaande kinderen

Bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren, met ondersteuning van de gemeente Tynaarlo, kunnen ouders van schoolgaande kinderen mogelijk gebruikmaken van de Meedoenregeling.

Deze regeling biedt financiële hulp voor culturele activiteiten of lidmaatschap bij verenigingen zoals sportclubs. Ouders met een bijstandsuitkering ontvangen de bijdrage automatisch.

Anderen die aan de voorwaarden voldoen, kunnen de bijdrage aanvragen van midden juli tot 1 oktober voor het komende schooljaar.

Dit kan helpen om kinderen actief deel te laten nemen aan de activiteiten van Dave Jonkers Gym en hun ontwikkeling op sportief gebied te stimuleren.

Meer weten?

Bezoek deze pagina van de Gemeente Tynaarlo voor meer informatie over de meedoenregeling schoolgaande kinderen.

Kick & Fit bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren
Trotse Dave Jonkers Gym sporters bij de Zuidlaardermarktloop

Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe

Met ondersteuning van de gemeente Tynaarlo kunnen kinderen en jongeren van 4 tot 17 jaar mogelijk gebruikmaken van het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe bij Dave Jonkers Gym.

Dit fonds helpt hen om te sporten of bijvoorbeeld muziek te leren spelen, als zij hiervoor financiële belemmeringen ervaren. Aanvragen worden via intermediairs afgehandeld, dus je kunt contact opnemen met het sociale team van jouw dorp voor verdere ondersteuning.

Meer weten?

Bezoek deze pagina van de Gemeente Tynaarlo voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe.

 

Heb je nog vragen?

Wil je meer informatie ontvangen over bedrijfsfitness bij Dave Jonkers Gym in Zuidlaren? Stuur ons een bericht of mail direct naar info@davejonkersgym.nl. Of bel ons op +31 50 4090 347 of op +31 6 2061 8278.

Open chat
💬 Hulp nodig?