Over Dave Jonkers Gym

Sporten in Zuidlaren

Dave Jonkers Gym heeft een ruime ervaring op het gebied van fitness-activiteiten en biedt diegenen die iets aan conditie- of krachttraining willen gaan doen vele mogelijkheden op dit gebied.

De term fitness omvat vele trainingsvormen, die uiteen kunnen lopen van afvalprogramma’s tot revalidatie tot sportspecifieke trainingen. Maar ook de sporter die zijn conditie en/of kracht wil onderhouden of verbeteren is bij ons in goede handen.

Loopbanden, crosstrainers, roeiapparaten, fietsen en een groot scala aan krachtapparatuur en de daarbij behorende attributen vormen de basis voor uw trainingsschema. Dit schema wordt op maat gemaakt voor jouw doelstelling en je wordt vakkundig begeleid bij de uitvoering ervan.

Mocht je de indruk hebben dat er een“strakkepakjes-”of “spierballencultuur” bij ons heerst, dan wordt het tijd om onze school eens te gaan bezoeken. Je zult zien hoe jeugd en ouderen de zaal vullen. We zijn er trots op dat er zelfs een groep sporters van boven de 80 jaar wekelijks hun programma komt doorlopen. Daarnaast vervullen we een grote sociale functie voor onze klanten. Dat alles maakt dat Dave Jonkers Gym een unieke plaats inneemt in de gemeente Tynaarlo.

Over Dave Jonkers

Dave Jonkers is geboren in 1955 in Nederland en heeft als beroep sportschoolhouder en sportleraar. Hij begon op jonge leeftijd met Judo en Kyokushin Karate in de stad Groningen. Dave Jonkers volgde diverse sportopleidingen waaronder CIOS, MO pedagogiek en diverse rijks erkende sport specifieke opleidingen waaronder schermdocent, krachtsport en vechtsporten.

Naast de vechtsport heeft Dave een ruime ervaring in de begeleiding van jeugd en jeugdproblematiek. Zijn sportschool startte hij op 20-jarige leeftijd en vanaf 1988 ontwikkelde hij samen met David Cook de karatestijl Ashihara International, een afscheiding van het Japanse Ashihara Karate.

In de jaren 90 werd, met o.a. Jon Bluming, de International BudoKai opgericht, die wereldwijd naam en faam maakte. In zijn rol als vechtsportcoach heeft Dave vele kampioenen op wereldniveau voortgebracht op Karate-, Kickboks- en MMA-gebied. En nog steeds is hij actief in het begeleiden van vechtsportbeoefenaars.

Dave en zijn vrouw Hetty Ubels hebben in hun sportschool een gevarieerd aanbod van workouts en fitnessprogramma’s gerealiseerd.
Gezelligheid, kwaliteit, saamhorigheid en laagdrempeligheid, zijn de kernwaarden die Dave Jonkers Gym typeren.

Proefles aanvragen

Kom langs en ontdek of Dave Jonkers Gym bij je past door gebruik te maken van een gratis proefles

– Deze actie is eenmalig te gebruiken en alleen voor mensen die nog niet eerder lid zijn geweest

Chat openen
Hoi, waarmee kunnen we je helpen?