OVER ONS

Dave Jonkers Gym heeft een ruime ervaring op het gebied van fitness-activiteiten en biedt diegenen die iets aan conditie- of krachttraining willen gaan doen vele mogelijkheden op dit gebied.

De term fitness omvat vele trainingsvormen, die uiteen kunnen lopen van afvalprogramma’s tot revalidatie tot sportspecifieke trainingen. Maar ook de sporter die zijn conditie en/of kracht wil onderhouden of verbeteren is bij ons in goede handen.
Loopbanden, crosstrainers, roeiapparaten, fietsen en een groot scala aan krachtapparatuur en de daarbij behorende attributen vormen de basis voor uw trainingsschema. Dit schema wordt op maat gemaakt voor jouw doelstelling en je wordt vakkundig begeleid bij de uitvoering ervan.

Mocht je de indruk hebben dat er een“strakkepakjes-”of “spierballencultuur” bij ons heerst, dan wordt het tijd om onze school eens te gaan bezoeken. Je zult zien hoe jeugd en ouderen de zaal vullen. We zijn er trots op dat er zelfs een groep sporters van boven de 80 jaar wekelijks hun programma komt doorlopen. Daarnaast vervullen we een grote sociale functie voor onze klanten. Dat alles maakt dat Dave Jonkers Gym een unieke plaats inneemt in de gemeente Tynaarlo.