Virtuagym

Virtuagym is jouw ultieme fitness- en voedingspartner! Als lid van Dave Jonkers Gym krijg je gratis toegang tot deze innovatieve app boordevol mogelijkheden om jouw fitnessdoelen te bereiken en te genieten van een gezondere levensstijl. Wees vrij om er gebruik van te maken. Dat is dus niet verplicht. Lees hieronder verder.

Op maat gemaakte trainingschema's

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of werken aan je algehele conditie, wij hebben het juiste trainingsplan voor jou!

Op Maat Gemaakt Voedingsplan

Voeding is van cruciaal belang om resultaten te behalen. Gebruik ons digitale voedingsdeskundige systeem om je dagelijkse calorie-inname en voedingsstoffen bij te houden.

Stel Doelen en Volg Vooruitgang

Ons geavanceerde doelsysteem stelt je in staat om doelen te stellen voor lichaamsgewicht, verbrande calorieën per week, lichaamsvet en meer, en je voortgang bij te houden.

Meer dan 12 miljoen Virtuagym gebruikers

Blijf gemotiveerd binnen onze community en ondersteun andere van onze meer dan 12.000.000 gebruikers wereldwijd. Samen werken we aan onze fitnessdoelen!

5000+ trainingsvideo's en instructies

Virtuagym heeft meer dan 5,000 oefeningen en 100+ kant-en-klare workouts die je thuis of in de gym kan volgen.

activeladies virtuagym iphone
virtuagym

Met Virtuagym heb je de vrijheid om te kiezen hoe je het wilt gebruiken. Of je nu op zoek bent naar trainingsbegeleiding, voedingsadvies, of community-interactie, onze app biedt het allemaal.

Een van de hoogtepunten van ons abonnement is het op maat gemaakte trainingsschema, helemaal gratis. Jij bepaalt jouw fitnessdoelen en vult een wensenformulier in. Op basis van jouw specifieke behoeften stellen wij een persoonlijk trainingsschema samen. Dit schema kan je zowel in de app raadplegen als op papier ontvangen, de keuze is aan jou. Elk trainingsschema beslaat een periode van 6 tot 8 weken, en onze deskundige trainers blijven met je in contact om eventuele updates en aanpassingen door te voeren, zodat je altijd op de juiste koers blijft.

Daarnaast bieden we ook de DJG community aan, waar we aankondigingen en updates delen, zodat je altijd op de hoogte blijft van wat er binnen Virtuagym gebeurt.

Heb je vragen of wil je meer ontdekken over de vele mogelijkheden binnen Virtuagym? Aarzel niet om een van onze trainers te benaderen. We staan klaar om je te helpen jouw fitnessreis tot een succes te maken. Word vandaag nog lid van Virtuagym en zet de eerste stap naar een gezondere en fittere versie van jezelf!

Krijg alvast een indruk van Virtuagym

Open chat
💬 Hulp nodig?